Warning: Creating default object from empty value in /homepages/11/d132647312/htdocs/Amfone/mkportal/include/SMF/smf_out.php on line 47
Problem With Post




 
The AM Forum
May 22, 2019, 03:40:40 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Calendar Links Staff List Gallery Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Problem With Post  (Read 294 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
W9ZSL
Contributing
Member
*
Offline Offline

Posts: 760


« on: May 07, 2019, 02:11:52 PM »

I started a thread in Technical regarding Driver Transformer Ratios. I wrote a reply and added some info including diagrams and a pix of the monitor. Must have done something wrong because I'm "locked out" of the topic. When I click on it, all I get is a blank screen.  Mike W9ZSL
Logged
KK4YY
Member

Offline Offline

Posts: 238


Golí na vydumku khitra


« Reply #1 on: May 07, 2019, 03:29:13 PM »

Same here. Blank page.
Logged

Fate does not protect its worshipers any more than its deniers.
Opcom
Patrick J. / KD5OEI
Contributing
Member
*
Offline Offline

Posts: 7157



WWW
« Reply #2 on: May 07, 2019, 06:51:00 PM »

I answered to put 2660 Ohms across each half of the secondary if using 325V and expecting 12K plate to plate load. But that's gone as well.
Logged

Radio Candelstein - Flagship Station of the NRK Radio Network.
W9ZSL
Contributing
Member
*
Offline Offline

Posts: 760


« Reply #3 on: May 08, 2019, 11:29:37 AM »

Since the test calls for using the entire secondary, I figured out that 5K plus a 20 ohm wire-wound pot would do the job. One leg of the pot and one side of the secondary is grounded. All I have to do is lift the center tap from ground and plug in the resistor/pot combo and that should do it! Thanks!
Logged
w3jn
Johnny Novice
Administrator
Member

Offline Offline

Posts: 4586



« Reply #4 on: May 09, 2019, 05:41:21 PM »

Guys, sorry about this.  No idea what happened or why; it has happened before but very rarely.  No way to recover the thread that we know of.

I deleted the thread, suggest you re-start it.
Logged

FCC:  "The record is devoid of a demonstrated nexus between Morse code proficiency and on-the-air conduct."
W9ZSL
Contributing
Member
*
Offline Offline

Posts: 760


« Reply #5 on: May 10, 2019, 12:01:13 PM »

Probably something I did when trying to make attachments. This happened once before. At any rate, problem is solved. I found a 5K, 20 watt resistor that should work just fine for the test of the driver.  73!
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

AMfone - Dedicated to Amplitude Modulation on the Amateur Radio Bands
 AMfone © 2001-2015
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
Page created in 0.061 seconds with 18 queries.