Warning: Creating default object from empty value in /homepages/11/d132647312/htdocs/Amfone/mkportal/include/SMF/smf_out.php on line 47
A bit of a problem




 
The AM Forum
September 20, 2017, 02:26:29 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Calendar Links Staff List Gallery Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: A bit of a problem  (Read 3125 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
K7MYR
Member

Offline Offline

Posts: 4


« on: December 29, 2016, 01:20:56 PM »

Howdy all, new user here!

Anyone else getting a message like this at the top of the browser screen?

Quote
Warning: Creating default object from empty value in /homepages/11/d132647312/htdocs/Amfone/mkportal/include/SMF/smf_out.php on line 47


Happy New Year!

73/Rick


Logged
Todd, KA1KAQ
Administrator
Member

Offline Offline

Posts: 4151


AMbassador


« Reply #1 on: December 29, 2016, 02:51:16 PM »

That's just an old error msg from some long-expired software, Rick. Doesn't affect anything and will (eventually) get cleaned up. It does get your attention, though, when you log on and see that. 

TNX
Logged

known as The Voice of Vermont in a previous life
K7MYR
Member

Offline Offline

Posts: 4


« Reply #2 on: December 29, 2016, 03:08:39 PM »

Howdy Todd!  Thanks for the quick reply!

I guess I didn't know that the BBS software is being updated?  That can sure be a hassle!

There's always little "bugs" crawling around in the background that need to be "stomped"!!

Hope you have a Happy New Year!

Thanks again!

Rick
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

AMfone - Dedicated to Amplitude Modulation on the Amateur Radio Bands
 AMfone 2001-2015
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
Page created in 0.044 seconds with 18 queries.